وزیر اقتصاد دولت سیزدهم با تأکید بر نقش تعیینکننده شهید جمهور در پیشرفت و توسعه استان گلستان، به تشریح دستاوردهای قابل توجه دولت سیزدهم در این استان پرداخت و گفت: خدمات شهید جمهور باعث پیشرفت گلستان شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، سید احسان خاندوزی در بین خطبههای نماز جمعه این هفته گرگان با گرامیداشت سالروز شهادت شهید جمهور با استناد به ۶۰ ویژگی برجستهای که رهبر معظم انقلاب برای شهید رئیسی برشمردند، اظهار کرد: مقام معظم رهبری، شهید رئیسی را نماد تغییر و تحول به نفع مردم و یک مبارز قاطع علیه فساد و ناکارآمدی توصیف کردند.
وی با اشاره به وضعیت بحرانی خلیج گرگان و خطر تبدیل آن به مردابی شورزار، از اقدامات سریع و مؤثر شهید رئیسی در نجات این خلیج خبر داد.
به گفته وزیر اقتصاد دولت سیزدهم، شهید رئیسی شخصاً این موضوع را با وزیر وقت راه و شهرسازی در میان گذاشت و با پیگیریهای مستمر، طرح احیای خلیج را در مدت زمان کوتاهی به تصویب و اجرا رساند.
خاندوزی تأکید کرد: بدون مداخله قاطعانه شهید رئیسی، احتمالاً خلیج گرگان به طور کامل خشک میشد و دولت سیزدهم مانع این مسئله شد.
وی از پیشرفت قابل توجه طرح گردشگری جزیره عاشوراده در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی خبر داد و این پیشرفت را مرهون پیگیریهای مداوم و جدی ایشان دانست.
وزیر اقتصاد دولت سیزدهم نقش اساسی شهید رئیسی را در تأمین اعتبارات این پروژه از طریق بانک توسعهٔ اسلامی برجسته دانست.
خاندوزی بیان کرد: با تلاشهای شهید رئیسی این پروژه که سالها به دلیل مشکلات مالی متوقف مانده بود، به پیشرفت قابل توجهی دست یافت.
وی به نقش کلیدی شهید رئیسی در توسعه منطقه لجستیک اینچه برون و راهاندازی منطقه آزاد در این منطقه اشاره کرد و این دستاورد را گامی مهم در جهت رشد اقتصادی استان گلستان دانست.
وزیر اقتصاد دولت سیزدهم با اشاره به مشکلات قضایی و مالی که سالها گریبانگیر پتروشیمی گلستان بود، از نقش مؤثر شهید رئیسی در رفع این مشکلات و افزایش سود این مجموعه به میزان ۲۰۰ درصد در فرابورس خبر داد.
خاندوزی از صدور مجوز برای پروژه شیرینسازی آب دریای خزر به میزان ۱۵ هزار متر مکعب در روز به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی یاد کرد.
وی با ارائه آماری به افزایش چشمگیر سرمایهگذاری خارجی در استان گلستان در دورهٔ ریاست جمهوری شهید رئیسی (از ۳ میلیون دلار در دههٔ گذشته به بیش از ۲۶ میلیون دلار) اشاره کرد و این افزایش را نشانگر اعتماد سرمایهگذاران خارجی به سیاستهای دولت و برنامههای توسعهٔ استان دانست.
خاندوزی افزود: برنامههایی برای جذب سرمایهگذاری چینی به میزان ۶۰ میلیون دلار در سال ۱۴۰۳ وجود داشت که در صورت تحقق، این رقم را به بیش از دو برابر کل سرمایهگذاریهای دورهٔ شهید رئیسی و ده برابر سرمایهگذاریهای دههٔ ۱۳۹۰ میرساند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد